Look a Book

De standaard voor je mooiste boeken in huis of op kantoor.

Koken
Lezen
Bewonderen

Dit handgemaakte houten woonaccessoire is dé nieuwe manier om je favoriete boeken tentoon te stellen. Het unieke display van Look a Book kantelt het boek schuin zodat de inhoud vanuit elke hoek van de kamer goed te zien is.

De focus ligt ook niet op de standaard, maar juist op het boek dankzij het elegante ontwerp waarbij de Look a Book wegvalt onder de kaft.

Met behulp van een onzichtbaar anti-slip systeem, glijden de boeken ook nooit van de houder. Dankzij de simpele eenvoud in design, staat het goed in elk interieur.

Zo kun je non-stop genieten van de beelden die je nooit uit het oog wil verliezen. Zoals je prachtige trouwalbum, schattige baby foto’s, momenten met vrienden, familie, wereldreizen en andere onvergetelijke momenten! Natuurlijk is Look a Book ook uitermate geschikt voor in de keuken voor een kookboek of als naslagwerk op je bureau.

Bij Look a Book gaat het juist om wat er op ligt. Gewoon omdat het je gelukkig maakt of simpelweg omdat het handig is.

Elke standaard wordt speciaal met de hand voor jou gemaakt.

In de webshop vind je enkele voorbeelden en mogelijkheden (3 verschillende afmetingen in klassiek zwart of wit) die je daar direct kunt bestellen. Wil je het net even anders? Mail dan naar janine@look-a-book.com